Skip to content

Szolgáltatások

NAPELEMES RENDSZEREK TERVEZÉSE

A napelemes rendszerek tervezése alapvető fontosságú a megfelelő rendszer vásárlása előtt. Tanácsadóink az Ön segítségével készítik el a napelemes rendszer tervét. Ehhez szükségünk lesz az éves áramfogyasztására, a többi a mi dolgunk. Figyelembe vesszük a helyszín sajátosságait (napsütéses órák száma, beépíthető terület stb.), és a rendelkezésre álló költségkeretet.

NAPELEMES RENDSZEREK KIVITELEZÉSE

Csapatunk telepítő tagjai a korábban megtervezettek szerint felhelyezi a tartószerkezetet, a paneleket, elhelyezi az invertert, kiépíti kábelek segítségével az összeköttetést. Szerelőink nagy tapasztalattal rendelkeznek mind a cseréptetős, mind a talajon történő telepítésben. Társasházak esetében síktetős beépítést is vállalunk, tapasztalatainkat több intézményen történő kivitelezés során szereztük.

NAPELEMES RENSZEREK TÁVFELÜGYELETE

Folyamatosan ellenőrizzük rendszere teljesítményét. Kérésére mi is folyamatosan rajta tartjuk a szemünket az Ön napelem rendszerén, így a legkisebb teljesítmény visszaesésről azonnal értesülünk és értesítjük Önt is. Ön nyugodtan hátradőlhet és élvezheti a rendszer nyújtotta kényelmet.

ENERGETIKAI TANUSÍTVÁNY

A Magyarországon készíthető és használható energetikai tanúsítványok tartalmát jogszabály határozza meg, amely minden részletre kitér. Az egyes mérnökök által készített dokumentumok megjelenésében lehet némi különbség, de a számítások módszereiben és az eredményekben nem.

KLÍMA RENDSZEREK

Klímaberendezés és hőszivattyúk beszerelések, a természetben megtalálható és ingyen elérhető energiát hasznosítják. Ez a leggazdaságosabb, leghatékonyabb és legkörnyezettudatosabb fűtési illetve meleg-víz készítési módszer napjainkban.
https://polarklima.hu/
https://aux-magyarorszag.hu/

PÁLYÁZATÍRÁS, SZAKTANÁCSADÁS

Megújuló energiával, thermográf szolgáltatással kapcsolatosan teljeskörű szaktanácsadást vállalunk. Segítjük a pályázatokon történő elindulást, és megadjuk az ezzel kapcsolatos szaktanácsadást.

HŐKAMERÁS ÁLLAPOTFELMÉRÉS

Energiafelhasználásának csaknem 40%-át elveszítheti éves szinten. Mi képesek vagyunk megkeresni a hőhidakat, amelyeken keresztül a rengeteg energia elszökik otthonából. Az állapotfelmérésről szóbeli vagy írásos értékelés készül, illetve energetikai tanúsítvány is igényelhető.

VILLAMOSIPARI ÉS GÉPIPARI HŐKAMERÁS MÉRÉSEK

A közművek világszerte infra hőkamerákat használnak a helyi problémák felderítésére. A melegedési pontok vizsgálatával megelőzhetőek az egyéb hibák, veszélyek, elektromos tüzek, üzemzavarok. A termográfia mára a megelőzési karbantartás elengedhetetlen részévé vált.

ELEKTROMOS FŰTÉS

Az elektromos fűtés könnyen és rugalmasan szabályozható. Ennek köszönhetően gyorsan reagál a megváltozott igényekre és beállításokra. Az elektromos fűtések esetében nincsenek rejtett hőveszteségek, mint pl. a kémény, a bizonytalanul változó kazánhatásfok, stb.

SZEMLÉLETFORMÁLÓ ELŐADÁSOK

Cél a megújuló energiaforrások, maximális kihasználása, lehetőséghez képes a 0 Ft-os rezsi költség elérése a cél.  Fontos az ökológiai lábnyom csökkentése pl.: ( Napelem, Elektromos hűtés / fűtés, HMV, Villágítás, Hőszivattyú…).

Tájékoztatást az okos házak, mint új generációs lehetőségek. 

ELEKTROMOS AUTÓ TÖLTŐ

Az elektromos autó energia tároló akkumulátorának feltöltése elektromos energiával. A töltést különböző nagyságú villamos energiával lehet megvalósítani. Villámtöltéssel 30 perc alatt 80%-ra tölthetőek az akkumulátorok. Gyorstöltéssel 2 – 5 óra a töltési idő típustól függően. Normál otthoni töltéssel 8-12 óra alatt töltődik 100%-ra az akkupakk.

További autótöltők:
https://www.emobilitycenter.hu/

ELEKTROMOS MOTORKERÉKPÁR

Az elektronos járművek nemcsak a jövő, hanem már a jelen közlekedési eszközei is. 

Tekintsen meg egy videót itt: https://www.youtube.com/

További motor választási lehetőségek: 
https://www.emobilitycenter.hu/

ELEKTROMOS ROLLER

Kínálatunkban a népszerű WeR MAMBA elektromos rollerek! 

Garancia, szerviz, megbízható magyarországi alkatrészutánpótlás és készséges ügyfélszolgálatunk vár minden kedves érdeklődőt.

További Rollerek:
https://www.emobilitycenter.hu