Skip to content

Lakossági Pályázatok

Pályázat, állami támogatás, finanszírozás

Napelemes, napkollektoros vagy hőszivattyús rendszer megvalósításán töri a fejét, de nincs meg rá az anyagi kerete? Ne adja fel álmait, mindig van mód arra, hogy valóra váltsa céljait!

Összegyűjtöttük azokat a lehetőségeket, melyek segítségével előre léphet. Legyen szó családi házról, céges rendszerről vagy intézményről, segítünk megtalálni az Ön számára legjobb megoldást!

RRF-6.2.1

Lakossági napelemes rendszerek támogatása és fűtési rendszerek elektrifikálása napelemes rendszerekkel kombinálva

(1) Tetőszerkezetre helyezett, saját fogyasztás fedezését célzó napelemes rendszer létesítése,

(2) tetőszerkezetre helyezett, alább részletezett kapacitáskorlát mellett napelemes rendszer létesítése, fűtési rendszer elektrifikálása hőszivattyúval, villamosenergia tároló beépítése és nyílászáró cseréje.

OTTHONFELÚJÍTÁSI TÁMOGATÁS

Megjelentek a 2021. január 1-jén induló otthonfelújítási támogatás részletes szabályai, ami legkésőbb 2022. december 31-ig igényelhető.

A támogatás a felújítási költségek felét, maximum 3 millió forintig téríti vissza utólagosan, amit azok igényelhetnek, akik legalább egy gyermeket nevelnek, és a saját otthonukat szeretnék felújítani, korszerűsíteni, szépíteni.

FELFÜGGESZTVE

NAPELEMES RENDSZER RÉSZLETRE 0% THM

GINOP-8.4.1/A-17 LAKÓÉPÜLETEK ENERGIAHATÉKONYSÁGÁNAK ÉS MEGÚJULÓ ENERGIA FELHASZNÁLÁSÁNAK NÖVELÉSÉT CÉLZÓ HITEL

2022. December 31. Az állam 0%-os kamatú hitelprogrammal támogatja a lakóépületek energiahatékony felújítását, ezen belül a napelemes rendszereket is. A támogatási program azok számára is elérhetővé teszi a beruházást, akik nem rendelkeznek a napelemes rendszer teljes árával, mivel az induláshoz elég 10% -os önerő.g

Mekkora napelemes rendszere van szüksége?