Lakossági Pályázatok

Pályázat, állami támogatás, finanszírozás

Napelemes, napkollektoros vagy hőszivattyús rendszer megvalósításán töri a fejét, de nincs meg rá az anyagi kerete? Ne adja fel álmait, mindig van mód arra, hogy valóra váltsa céljait!

Összegyűjtöttük azokat a lehetőségeket, melyek segítségével előre léphet. Legyen szó családi házról, céges rendszerről vagy intézményről, segítünk megtalálni az Ön számára legjobb megoldást!

OTTHONFELÚJÍTÁSI TÁMOGATÁS

Megjelentek a 2021. január 1-jén induló otthonfelújítási támogatás részletes szabályai, ami legkésőbb 2022. december 31-ig igényelhető.

A támogatás a felújítási költségek felét, maximum 3 millió forintig téríti vissza utólagosan, amit azok igényelhetnek, akik legalább egy gyermeket nevelnek, és a saját otthonukat szeretnék felújítani, korszerűsíteni, szépíteni.

FELFÜGGESZTVE

NAPELEMES RENDSZER RÉSZLETRE 0% THM

GINOP-8.4.1/A-17 LAKÓÉPÜLETEK ENERGIAHATÉKONYSÁGÁNAK ÉS MEGÚJULÓ ENERGIA FELHASZNÁLÁSÁNAK NÖVELÉSÉT CÉLZÓ HITEL

2022. December 31. Az állam 0%-os kamatú hitelprogrammal támogatja a lakóépületek energiahatékony felújítását, ezen belül a napelemes rendszereket is. A támogatási program azok számára is elérhetővé teszi a beruházást, akik nem rendelkeznek a napelemes rendszer teljes árával, mivel az induláshoz elég 10% -os önerő.g

Mekkora napelemes rendszere van szüksége?